Prijzen trainingspakketten


  Bronze Silver Gold
Marathon € 175 € 299 € 1299
Halve triathlon € 299 € 499 € 1499
Hele triathlon € 399 € 679 € 1799

Trainingspakketten


Trainingspakketten

Je kunt bij IronTraining kiezen uit drie trainingspakketten: Bronze, Silver of Gold. Die bevatten allemaal de volgende eigenschappen:

 • Je vult een uitgebreide online intake in. Op basis daarvan krijg je een trainingsschema dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. Met jouw voorkeuren en wensen daarin verwerkt.
 • Je krijgt het schema in een geavanceerde Excelsheet via e-mail. Op termijn willen we dat via een speciale app gaan doen.
 • Aan het einde van de week (na de zondagtraining), vul je de Excelsheet in met jouw gegevens/ervaringen van die week. Je krijgt uiterlijk maandagavond feedback. Indien nodig is jouw schema dan ook bijgesteld. Op termijn willen we ook dit via een speciale app gaan doen.
 • Duur van de schema’s is als volgt:
  Marathon: 14-17 weken
  Halve triathlon: 16-20 weken
  Hele triathlon: 19-26 weken
 • Tijdens de trainingsperiode plan je bij voorkeur één of twee trainingskampen in. Dit zijn trainingsperiodes van een week of een lang weekend. Dit kan op een speciale locatie zijn, maar ook vanaf huis. We houden rekening met deze trainingskampen door de trainingen in de voorafgaande week en de week na het trainingskamp aan te passen. Zo voorkomen we overbelasting en is het effect van het kamp zo groot mogelijk.
 • Drie weken voor jouw marathon of triathlon krijg je van ons een onderbouwde race strategie. Uiteraard bepalen we die in samenspraak als je zaken liever anders ziet.

Bronze Silver Gold
Uitgebreide online intake. Uitgebreide online intake. Uitgebreide online intake.
Schema op maat. Schema op maat. Schema op maat.
Onbeperkt vragen en opmerkingen via e-mail. Onbeperkt vragen en opmerkingen via e-mail en WhatsApp. Reactie binnen 48 uur. Onbeperkt vragen en opmerkingen via e-mail en WhatsApp. Reactie binnen 48 uur.
Iedere zondag jouw ervaringen delen. Iedere zondag jouw ervaringen delen. Iedere zondag jouw ervaringen delen.
Iedere maandag feedback. Iedere maandag feedback. Iedere maandag feedback.
  Iedere vier weken een uitgebreide analyse van het trainingseffect en eventueel aanpassing in schema om grotere vooruitgang te boeken. Iedere vier weken een uitgebreide analyse van het trainingseffect en eventueel aanpassing in schema om grotere vooruitgang te boeken.
    Inclusief inschrijving deelname aan een evenement waarbij wij je geheel ontzorgen. Ook jouw verblijf zit bij de prijs inbegrepen. Jouw trainer is ook aanwezig. Alleen vervoer regel je zelf.

 

 

Neem contact op

Emailadres:

info@irontraining.nl

Vragen over trainingsschema:

feedback@irontraining.nl

contact formulier

Contact formulier verstuurd.
versturen

* Verplichte velden